Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!

Από τους κήπους στο Μάτι πριν γίνουν στάχτη...


Η κυρία Δούρου χρησιμοποιεί, θρασύτατα και ανενδοίαστα, το Ολοκαύτωμα  του Ματιού για να μαζέψει ψήφους. Δεν στοχεύει στις ψήφους  του μικρού, σχετικά, αριθμού κατοίκων του Ματιού, του Προβάλινθου, του Νέου Βουτζά, της Αμπελούπολης, του Κόκκινου Λιμανακιού. Στοχεύει στον τεράστιο αριθμό ψηφοφόρων της Αττικής.

Στο αχαρακτήριστο τηλεοπτικό σποτ, μεγάλο σε μήκος, ακριβό ως παραγωγή και πανάκριβο σε κόστος τηλεοπτικού χρόνου διαφήμισης  (λεφτά υπάρχουν, αλλά μπαινοβγαίνουν σε λάθος τσέπες!), αποποιείται των ευθυνών της Περιφέρειας και επαινεί την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για τον τρόπο που λειτούργησαν, αφήνοντάς μας, όλοι τους, κατάμονους να καούμε ζωντανοί και μπλοκάροντας τις διόδους διαφυγής μας από την πύρινη κόλαση!

Εντυπωσιάζομαι από τους επικοινωνιολόγους της προεκλογικής της καμπάνιας! Έξυπνη κίνηση! Αδίστακτη! Εφόσον δεν έχουμε κάτι θετικό να πούμε για την πελάτισσα-υποψήφια, θα πατήσουμε πάνω στα καμένα και στους νεκρούς και θα προκαλέσουμε τους Ματιώτες και τον Πατούλη να της τα σούρουν, ώστε να δώσουμε τις έτοιμες απαντήσεις μας και να πιάσουμε τους υπόλοιπους ψηφοφόρους! Θα τσιμπήσουν το δόλωμα οι καμένοι και θα γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές μας! Μπορεί, μ’ αυτό το σποτ, να καταφέρουμε να μας καλέσουν οι καμένοι και παρατημένοι στην τύχη τους Ματιώτες, σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Πατούλη και να πετύχουμε τον στόχο μας! (Αλήθεια, γιατί από τους υποψήφιους επιλέγει μόνο τον Πατούλη, άραγε;)

Προτείνω να μην τσιμπήσουμε στο σποτάκι της κυρίας που, με ένα i-phone στο χέρι και με φόντο την καταστροφή μας, μας προκαλεί με πλήρη ασέβεια στην κατάστασή μας! Μας ενημερώνει, 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ότι θα ανοίξει διαδικτυακό διάλογο μαζί μας, για ν’ ακούσει τα αιτήματά μας και τα παράπονά μας, 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Πόσο πιο αδίστακτος μπορεί να είναι ένας εξουσιομανής άνθρωπος; Πόσο μεγαλύτερη προσβολή στην νοημοσύνη μας, από αυτή, μπορούμε να δεχτούμε; Πόσο πιο πρόβατα μπορούμε να νιώσουμε; Πόσο πιο απαξιωμένοι πολίτες;

Διαβάζω, στις σελίδες, στις ομάδες και στα προφίλ του facebook και αλλού στο διαδίκτυο, διάφορα σχόλια για τον τρόπο που επέλεξε η κυρία Περιφερειάρχης να καπηλευτεί το Μάτι ψηφοθηρικά. Διαβάζω ιδέες για το πώς θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά της σε διάλογο.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΗΧΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ.
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΥΔΑΙΟΥ ΣΠΟΤ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!
ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ!

ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΩΣ ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!


ΠΕΓΚΥ ΒΑΒΑΛΗ_ 18-05-2019

Κείμενο-Φωτογραφία: ©Πέγκυ Βάβαλη_18-05-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου