Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ




Έχετε παρατηρήσει ότι ο πρόεδρος του πάλαι ποτέ (και ποτέ-ποτέ) Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στα ευφραδέστατα λογοδιαρροϊκά παραληρήματά του, ως μόνιμο κεντρικό άξονα έχει το πολιτικό κόστος του κόμματός του; Στον ίδιο κεντρικό άξονα κινούνται, ενοχλητικά και μονότονα, οι δημόσιες ομιλίες των στελεχών αυτού του κόμματος, «πρωτοκλασάτων», ή μη.

Το ΠΑΣΟΚ, βάσισε τον δεύτερο γύρο του προεκλογικού του λόγου στο Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο  ΤΟΥ Κ Ο Σ ΤΟ Σ (!)  και στην Μ Ε Ι Ω Σ Η  ΤΩΝ  Δ Ι Κ Ω Ν  ΤΟΥ Π Ο Σ Ο Σ Τ Ω Ν(!)  

Κουβέντα για τη μείωση των εισοδημάτων των πολιτών, η οποία προκλήθηκε από τα εγκληματικά λάθη της διακυβέρνησής του!

Κουβέντα για το Κοινωνικό, Ηθικό, Οικονομικό, Ψυχολογικό Κόστος της απερίγραπτα κακής, αντεθνικά επιπόλαιας, αλαζονικά ωχαδερφιστικής και ακραία αντιδημοκρατικής διακυβέρνησης της Ελλάδας από το κόμμα το οποίο την εξευτέλισε  διεθνώς ανοίγοντας το δρόμο για τη διεθνή διαπόμπευση και ληστρική κατακρεούργηση ενός λαού! Των τεμπέληδων και απατεώνων Ελλήνων! 

Το ΠΑΣΟΚ, δια του αγενούς στόματος του εκδικητικού και μοιραίου προέδρου του, ζήτησε μια συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, και καθάρισε. Η συγγνώμη δεν υφίσταται προφορικά, αλλά έμπρακτα! Τα λόγια, ειδικά όταν εκφέρονται με χροιά φωνής επιπληκτική, άγριο βλέμμα και αγενές κούνημα του δακτύλου, είναι χυδαιότητες!

Το ΠΑΣΟΚ, το ψήφισε το δώδεκα και κάτι τοις εκατό του εκλογικού σώματος, για να πάει στη Βουλή των Ελλήνων και να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο και την πελατειακή, με ξένα κόλλυβα, σαραντάχρονη διαδρομή του δικομματισμού.

Προφανώς, αυτό το κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας δεν το έχει πλήξει ο φονικός τυφώνας που μαίνεται πάνω από την Ελλάδα, συμπαρασύροντας το αύριο των παιδιών μας μαζί με κόπους ζωής και γενεών!

Προφανώς, αυτό το ποσοστό πολιτών, δεν έχει πληγεί από την ανεργία, δεν έχει νοσήσει από σοβαρές ασθένειες, δεν έχει πεινάσει, ούτε χάσει τη σκεπή πάνω από το κεφαλάκι του και είμαι βέβαιη πως δεν έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ για τις χιλιάδες των συνανθρώπων μας που αυτοκτονούν καθημερινά εξ αιτίας των ανθρωποκτόνων πασοκικών μέτρων. 

Η θλίψη μου μεταλλάσσεται σε απέχθεια για τα τεκταινόμενα.
  


ΠKΒ 19-06-2012


Σημείωση:
Η ευωδιά της ανθισμένης λεβάντας καθαρίζει την ατμόσφαιρα και το μυαλό, γαληνεύοντας την καρδιά.

©Κείμενα και φωτογραφίες  Πέγκυ Βάβαλη_19-06-2012




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου