Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ.
Όπως έχουμε εμπεδώσει, οι ουρανοί είναι δικοί μας. Τελεία. 

Οι ακτές, οι θάλασσες, το έδαφος, το υπέδαφος, τα σπίτια, οι περιουσίες, τα εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και συνταγματικά μας δικαιώματα, δεν είναι δικά μας πλέον αν δεν λάβουμε τα μέτρα μας άμεσα, αμετάκλητα και αποτελεσματικά.

Έχουμε δυο κρίσιμες εκλογές. Για να αναστρέψουμε την ξενόφερτη κατάντια μας, οφείλουμε, με την ψήφο μας να αποπέμψουμε αυτούς που υπηρετούν τα συμφέροντα που την προκαλούν και την επιδεινώνουν. Είναι προφανές ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών η παρούσα κυβέρνηση και προφανέστατο ότι οφείλουμε να την ανταμείψουμε με τη στέρηση της ψήφου μας. 

Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της ελληνικής καταστρόικα, σε μια από της συνήθεις κρίσεις του μεγαλομανούς λογοδιάρροιας, μας εξήγησε ότι άλλος ένας τρόπος να ρίξουμε την κυβέρνηση είναι να στερήσουμε την ψήφο μας από τη μουχλιασμένη ελιά που έχουν ανακατέψει στη γλιτσιασμένη σαλάτα. 

Οι συστημικοί βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, διεθνώς. Οι βίαια πτωχοποιημένοι πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης, όμως, οφείλουμε, με καθαρό μυαλό να ψηφίσουμε υπέρ ημών, ανατρεπτικά και απρόβλεπτα.

ΠΒ_ 10-05-2014

Κείμενο ©Πέγκυ Βάβαλη_10-05-2014Φωτογραφία ©Πέγκυ Βάβαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου