Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μέσα Μαζικής Χυδαίας Τρομοκρατικής Παραπλάνησης






Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων καναλιών-παραποτάμων του πακτωλού της εθνολέθριας κονόμας: 35 με 40 λεπτά, από τα 60 με 70 λεπτά προγράμματος, αφιερωμένα σε κακοηθέστατη λασπολόγηση ανθρώπων στους οποίους οι πολλοί υποκλινόμαστε και οι καθαρά σκεπτόμενοι, θεωρούμε σπάνιας εντιμότητας και ικανοτήτων ελληνοκεντρικούς πολιτικούς. 15, περίπου λεπτά αφιερωμένα στην αρνητική κριτική του Κυβερνητικού έργου. Ο υπόλοιπος χρόνος αφιερωμένος σε λεπτομερή παρουσίαση στυγερών εγκλημάτων και κουτσομπολιού.



Όλα αυτά, τα ποταπά,  εν μέσω ενός βάρβαρου, του 3ου Παγκόσμιου Οικονομικού Πολέμου, με θύματα κράτη, ανθρώπους, πλουτοπαραγωγικές πηγές, πολιτισμική κληρονομιά. Με θύμα την Ανθρώπινη Κοινότητα-Κοινωνία.



Παρόμοια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα Μέσα Μαζικής Τρομοκρατικής Παραπλάνησης Υπέρ Απάνθρωπων και Ανθελληνικών Συμφερόντων.



Όχι ότι επιλέγω να ενημερώνομαι από τον βούρκο της χυδαιολογίας! Εδώ και πολλά χρόνια, το μόνο που κάνω είναι ένα γρήγορο ζάπινγκ στα εξαθλιωμένα "μέσα" (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά) για να έχω εικόνα του τι ετοιμάζει εναντίον μου ο εχθρός και να λαμβάνω τα μέτρα μου, όσο οι μικρές μου δυνάμεις επιτρέπουν.



Σιχαίνομαι και απεχθάνομαι αυτούς που βλάπτουν την χώρα τους.



Σιχαίνομαι και απεχθάνομαι όλους εκείνους που βλάπτουν τους συνανθρώπους τους για ίδιο όφελος.



Ιδιαζόντως απεχθής συνωστισμός ανεπιθύμητων προσώπων, οργανώσεων και οργανισμών.



Το αληθινό πρόσωπο του "τέρατος" έχει αποκαλυφθεί. Δεν είναι τρομακτικό, τελικά. Γκροτέσκ, είναι.



Π.Κ.Β. 22/05/2015



Κείμενο και φωτογραφίες © Πέγκυ Βάβαλη_2015

3 σχόλια:

  1. Η προαιώνια τέχνη της εξαπάτησης. Η εποχή της πληθώρας της (κουτσομπολικής) πληροφορίας δεν διαφέρει σε τίποτα από τον μεσαίωνα: η αλήθεια αποσιωπάται επιμελώς. Μη σου πω ότι τότε οι άνθρωποι ξέρανε πως δεν ξέρουν, ενώ τώρα νομίζουν κιόλας ότι ξέρουν. Οι πρώτοι ανησυχούσαν και γέννησαν επαναστάσεις, εμείς επαναπαυόμαστε σε ένα σκηνικό που ,υρίζει θανατίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσες να το είχες διατυπώσει καλύτερα. Συμφωνώ και απολαμβάνω τον τρόπο που σκέφτεσαι!

      Διαγραφή
  2. Ο δαίμων του πληκτρολογίου...

    Μυρίζει ήθελα να γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή