Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ





Αν η Λίστα Λαγκάρντ είναι προϊόν εγκλήματος, επιβάλλεται, ως αυτονόητη, η σύλληψη και η παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ των διακινητών και παραληπτών της πανευρωπαϊκά.

Αν η Λίστα Λαγκάρντ δεν είναι προϊόν εγκλήματος, επιβάλλεται, ως αυτονόητη, η σύλληψη και η παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ των Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι είχαν και έχουν πρόσβαση σ' αυτήν και όχι μόνο δεν αξιοποίησαν τις περιεχόμενες πληροφορίες προς όφελος του Ελληνικού Κράτους και κατά συνέπεια του Ελληνικού Λαού, αλλά απέκρυψαν και ενδεχομένως παραποίησαν την Λίστα Λαγκάρντ.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι Έλληνες αξιωματούχοι οι οποίοι εμπλέκονται στην απόκρυψη και ενδεχόμενη παραποίηση της εν λόγω λίστας, είναι ύποπτοι σωρείας εγκληματικών πράξεων εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Δεν είμαι νομικός, αλλά συμπεραίνω ότι τέτοιες πράξεις είναι κακουργηματικές. Παρατηρώ ότι οι εμπλεκόμενοι αξιωματούχοι, επικίνδυνοι για το Δημόσιο Συμφέρον, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά αρκετοί από αυτούς διαθέτουν ακόμα την εξουσία που πηγάζει από τις θεσμικές και κυβερνητικές θέσεις τους, γεγονός που τους καθιστά ακόμα επικινδυνότερους για το Κράτος και τον Λαό.

Οι Αρχές, τα ΜΜΕ και τα Πολιτικά Κόμματα, απλώς σχολιάζουν, ενώ εμείς, εδώ στο διαδίκτυο, βαράμε τα πληκτρολόγια με γκρίνιες και λογοπαίγνια.

Για πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε την επιλεκτική απονομή Δικαιοσύνης στη χώρα μας;




Π.Κ.Β. 25/10/2012

©Πέγκυ Βάβαλη_κείμενο και φωτογραφίες_25-10-2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου