Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΝ, ΑΤΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ




 
«όρκος»: 1. επίκληση του ονόματος του Θεού, ενός προσώπου, συνήθ. ιερού, ή μιας ηθικής αξίας, την οποία κάνει κάποιος για να ενισχύσει την εγκυρότητα μιας μαρτυρίας ή υπόσχεσής του ή γενικά για να αποδείξει την ειλικρίνειά του: 2. επίσημο κείμενο που περιέχει ένορκη υπόσχεση για τήρηση ορισμένων αρχών ή καθηκόντων.



Πολιτικός Όρκος Πρωθυπουργού και Κυβερνήσεων της Ελλάδας: «Διαβεβαιώνω στην τιμή και την συνείδησή μου ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους και ότι θα υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Ελληνικού Λαού.»



Θρησκευτικός Όρκος Πρωθυπουργού και Κυβερνήσεων της Ελλάδας: «Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού.»



Συνεπώς, αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ, δικαιούσαι να λάβεις τα νόμιμα μέτρα σου εναντίον όλων όσοι παραβαίνουν, διαχρονικά και στο παρόν, τον όρκο που δίνουν στο όνομα της αμφισβητήσιμης τιμής και της ανύπαρκτης συνείδησής τους, καθώς και στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου Τριάδος, στην οποία αναφέρονται με κατάδηλη ασέβεια.



Δηλαδή, αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ, κοντόφθαλμε και αμνήμονα, θα παραμείνεις δυστυχής παρατηρητής της καταπάτησης του Συντάγματος και της ακατάπαυστης ψήφισης τιμωρητικών, αντεθνικών νόμων από άσχετους κι αδιάβαστους τυχάρπαστους;



Οπότε, αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ, καλόπιστε και ωχαδερφιστή, θα συνεχίσεις να είσαι η άβουλη Ιφιγένεια της κατάφωρης καταπάτησης των συμφερόντων σου, υπέρ των κερδοσκοπικών συμφερόντων μιας απάνθρωπα ακόρεστης ολιγαρχίας και των λιγούρηδων υπηρετών της;



Άρα, αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ, ασύστολα πτωχοποιούμενε υπέρ των συμμοριών που σου πήραν το ρευστό, τους μισθούς, τις συντάξεις και σύντομα, θα σου πάρουν το σπίτι και τη γη κάτω από τα πόδια σου, παραμένοντας αποσβολωμένος, άβουλος παρατηρητής της προαποφασισμένης καταστροφής σου, γνωρίζεις ότι συναινείς και συνεργείς στην εξάλειψή σου.



Αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ, βγάλε τη λάσπη από τα μάτια, ξύπνα, επιτέλους, έστω και στο και πέντε!



Υ.Γ. Η καταπάτηση όρκου, όπως και η ψευδορκία, είναι βαρύτατα αδικήματα.



Π.Κ.Β. 30/09/2015
© Πέγκυ Βάβαλη_2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου