Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΤΩΡΑ;







Δευτέρα 19/10/15: Ιωήλ προφήτου, Ουάρου μάρτυρος


Το Παγκόσμιο Χωριό καιγόταν και το Τραπεζικό Σύστημα σωζόταν!...
Εν αναμονή της πολλοστής ξανά-μανά-επανακεφαλαιοποίησης των Ελληνικών Ιδιωτικών Τραπεζών, από υπερφορολόγηση του συνεπούς Έλληνα Πολίτη-πελάτη, που είτε χρωστάει στις τράπεζες, ή όχι, τις χρηματοδοτεί εδώ και μια οκταετία...
Τι σόι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί είναι τούτοι και γιατί πρέπει να συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία τους, όταν δεν διαθέτουν το βασικό προαπαιτούμενο της υπόστασής τους, δηλαδή, κεφάλαια;
Για τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ που χρωστούν τα Πολιτικά Κόμματα (και κυρίως το Πασόκ κι Νουδούλα) στις Ελληνικές Τράπεζες, θα μιλήσουμε άλλη φορά, ενώ θα ελπίζουμε να επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Κράτους, με τον ίδιο τρόπο που επεμβαίνουν όταν νομικά ή φυσικά πρόσωπα είναι πνιγμένα στα χρέη και δεν ανταποκρίνονται στις συμβατικές τους υποχρεώσεις προς τους δανειστές τους. Ε;


  




Τρίτη 20/10/15:Αρτεμίου μεγαλομάρτυρος, Γερασίμου Κεφαλληνίας, Ματρώνης Χιοπολίτιδος – Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (και πόρωσης και Αρτέμη Μάτσα και Χρόνια Πολλά Μεμά)



Κατρούγκαλος: "Τέλος οι επικουρικές. - Εθνική σύνταξη στα 390 ευρώ."

Καρατζοπούλου-Βάβαλη: "Τέλος οι ανισότητες. - Βουλευτική αποζημίωση στα 390 ευρώ."




Τετάρτη 21/10/15: Χριστοδούλου εν Πάτμω, Ιλαρίωνος του Μεγάλου, Σωκράτους μάρτυρος, μεγάλη η χάρη τους.
 


Δεν έχει Παγκόσμια Ημέρα σήμερα. Έχει αποστολή του ενισχυμένου ΕΝΦΙΑ, έχει απειλητικούς εισπράκτορες της Καταστρόικα, έχει και σημειολογική κακοκαιρία.
 
Να μην ξεχάσω να πάρω γάλα και τσιγάρα.
 
Να μην ξεχάσω να απαιτήσω από τον ψιλικατζή της γειτονιάς μου να βάλει μηχανάκι για πλαστικό χρήμα, ώστε οι τράπεζες να εισπράττουν 0,2% του τζίρου των εταιρειών πανευρωπαϊκά.
 
Να μην ξεχάσω να ανακεφαλαιοποιήσω τις τράπεζες, για να έχουν κεφάλαια να τα στέλνουν μαύρα στο εξωτερικό, για να μπορούν να ιδρύουν και να χρηματοδοτούν τις εισπρακτικές τους εταιρείες που τραμπουκίζουν τους πελάτες-οφειλέτες, για να συντηρούν τα νομικά τους τμήματα, ώστε να προχωρούν απρόσκοπτα οι κατασχέσεις των σπιτιών των συμπολιτών μου.
 
Να μην ξεχάσω να επιστρέψω τα ραβασάκια της Εφορίας - τα οποία δεν αφορούν σε δικές μου οφειλές -, στην Κυβέρνηση, στην Αντιπολίτευση, στο Ευρωκοινοβούλιο, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα, στις μεγάλες πολυεθνικές, ή σκέτο Γερμανικές, Γαλλικές, Ολλανδικές κτλ εταιρείες, καθώς κατά λάθος με χρεώνουν για τις μεταξύ τους συναλλαγές.
 
Να μην ξεχάσω να προσφέρω τον κουμπαρά του παιδιού υπέρ των βουλευτικών αποζημιώσεων.



Π.Κ.Β. 21/10/2015

© κείμενα και φωτογραφίες_Πέγκυ Βάβαλη_2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου