Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ





Για να μην καταρρεύσει η «Οικονομία» μας, (η οποία, όπως και οι υπόλοιπες κρατικές «Οικονομίες» είναι μια εικονική πραγματικότητα, πειραγμένων αριθμών προβεβλημένων σε αναξιόπιστες οθόνες), οι πολίτες-ιδιοκτήτες του Κράτους, πτωχοποιούμαστε, ποικιλοτρόπως, ραγδαία και αμετάκλητα.

Για να μην καταρρεύσουν οι Ιδιωτικές Τράπεζες, ώστε να μην καταρρεύσει η τελειωμένη Οικονομία μας, οι, απαξιωμένοι ως οντότητες, πολίτες, τις ανακεφαλαιοποιούμε συνεχώς, χωρίς να λαμβάνουμε μετοχές, παρότι τα ποσά που έχουμε καταβάλει μας καθιστούν, εν δυνάμει, βασικούς μετόχους τους.

Όσο οι περιουσίες μας, τα εισοδήματά μας, οι κοινωνικές μας παροχές, τα πολιτικά μας δικαιώματα κι οι ανθρώπινες αξίες μας στροβιλίζονται στην αδηφάγο ρουφήχτρα της εγκληματικής λιτότητας και κατευθύνονται στο βαθύ, άπατο πηγάδι της κρατικής και της παγκοσμιοποιημένης παρανομίας, το Κράτος εξευτελίζει και ξεπουλά τον Εθνικό μας Πλούτο, ανενόχλητο.

Το ψευδο-αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει τσάμπα, Ιδιωτική και Εθνική Περιουσία, εδώ και πολλά χρόνια, μέσω εναλλασσόμενων απαράδεκτων Κυβερνήσεων.


Πούλησαν και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στην Fraport, αλλά, καθώς δεν έχει αρκετά λεφτά η Fraport για να τα αγοράσει, θα της «δανείσουμε» τα λεφτά των πολιτών, με τα οποία «σώσαμε» τις τράπεζες, οι οποίες πουλάνε τα δάνεια των σωτήρων τους σε ύποπτα funds έναντι πινακίου φακής.


Δηλαδή, η Fraport Greece, κοινοπραξία της Fraport AG και του ομίλου Κοπελούζου, αγόρασε τα αεροδρόμια για σαράντα χρόνια, με τίμημα 1,234 δισεκατομμύρια ευρώ, το οποίο δεν διαθέτει και το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (1 δισεκατομμύριο ευρώ) θα δανειστεί από κοινοπραξία. Η Alpha Bank, μετέχοντας στην κοινοπραξία εξυπηρέτησης της Fraport Greece, θα της δώσει 284,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα δικά μας λεφτά, για να γίνει η ιδιοκτήτρια των περιφερειακών αεροδρομίων, τα οποία δημιουργήθηκαν με δικά μας λεφτά, πάνω στη δική μας γη.


Ενόσω εξελίσσεται το μεγάλο φαγοπότι των σαρκών μας, εμείς, οι πολίτες, στεκόμαστε, αποχαυνωμένοι, σε κάποια ουρά συσσιτίου, επιδόματος, ή διαπραγμάτευσης δόσεων, αγόγγυστα περιμένοντας την όποια ελεημοσύνη από αυτούς που κλέβουν το βιός μας.


Εμείς, οι πολίτες, τοποθετούμε στην Βουλή των Ελλήνων, κάθε τέσσερα χρόνια, ή νωρίτερα, ανθρώπους βολεψίες και τυχάρπαστους, οι οποίοι ψηφίζουν, ανενδοίαστα και αδιάκοπα, εθνοκτόνα νομοσχέδια, κατ’εντολήν άνωθεν και έξωθεν, εισπράττοντας αστρονομικούς μισθούς και προκλητικές παροχές, για τα σημερινά και για τα όποια δεδομένα.
Εμείς, οι πολίτες, σαν απλοί παρατηρητές, φλυαρούμε για τα τεκταινόμενα, διαφωνώντας ή συμφωνώντας παρεΐστικα, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε φυσικούς χώρους, καθώς ο ένας μαύρος χρόνος διαδέχεται τον άλλον, καταστρέφοντας το παρόν και ακυρώνοντας το μέλλον μας.


  • Αυτά συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όσο εξουσιοδοτούμε γαπομπουμπουκοαντωνοαλεξοκούληδες να διοικούν το δικό μας Κράτος.
  • Αυτά συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όσο, αδιαφορώντας για την εθνική, κοινωνική και ατομική επιβίωσή μας, ασχολούμαστε με το αν θα φάνε πίτσα οι survivors της γούρνας στο εξωτικό νησί.
  • Αυτά συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όσο παρακολουθούμε και ανακυκλώνουμε τα τηλεοπτικά ξεκατινιάσματα των όποιων χαραμοφάηδων έχουμε τοποθετήσει σε θέσεις εξουσίας.
  • Αυτά συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όσο συνεργούμε, δίνοντας χώρο και λόγο ύπαρξης στον παγκόσμιο εκφοβισμό.
  • Αυτά συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν, όσο το επιτρέπουμε!



Π.Κ.Β. 29/03/2017 
 
© Κείμενο_Πέγκυ Βάβαλη_2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου