Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015





Αυτό το καθαρό βλέμμα κι ο ειλικρινής, αληθινός λόγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, περιμένω να πείσει, τόσο τους αναποφάσιστους, όσο και εκείνους που υφίστανται πιέσεις από τους εργοδότες τους να συνεργήσουν ώστε να ρίξουν την Κυβέρνηση και να παραδώσουν την χώρα, μαζί με τους κατοίκους της, στα σκοτεινά συμφέροντα.



Αυτός ο Πρωθυπουργός, που μας κοιτά στα μάτια ζητώντας την στήριξή μας για το κοινό καλό, χρειάζεται την αλληλέγγυα και ομόνοη και αποφασιστική συμμαχία μας.



Επειδή οι περισσότεροι από εμάς γεννηθήκαμε και γεννήσαμε τα παιδιά μας στην Ελλάδα, όπου ζούμε, όπως και οι γονείς και οι παππούδες μας, όπου και σκοπεύουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλους του βίου μας, ΟΧΙ στην συναίνεση της εγκληματικής παράδοσης των κλειδιών της πατρίδας μας.



Επειδή οι περισσότεροι από εμάς φορολογούμαστε στην Ελλάδα και πληρώνουμε τους φόρους και τις εισφορές μας, κατά το δυνατόν, ΟΧΙ στην συναίνεσή μας να γίνουμε δουλοπάροικοι στο ίδιο μας το σπίτι.



Επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την όποια (μικρή ή μεγαλύτερη) ακίνητη περιουσία μας σε offshore εταιρείες, ούτε την δυνατότητα και την πρόθεση να φύγουμε, με τις επιχειρήσεις και τις οικογένειές μας σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού, ούτε την βούληση να παραδώσουμε την πατρίδα, το παρόν και το μέλλον, δικό μας και των απογόνων μας, στα ακόρεστα και άνομα συμφέροντα των Αγορών και των αγοραίων, οφείλουμε να δηλώσουμε περίτρανα, πως ΟΧΙ, δεν αποδεχόμαστε καταστροφικές-εξευτελιστικές-ανήθικες "προτάσεις".

Οφείλουμε, στην τιμή και την υπόληψή μας, να πούμε ΟΧΙ, παρά την ταλαιπωρία του εκβιαστικού και τιμωρητικού μπλοκαρίσματος των τραπεζικών συναλλαγών που μας επέβαλαν οι "εταίροι" των διαπλεκομένων.



Επειδή μας τιμωρούν και μας εκβιάζουν με το κλείσιμο των τραπεζών - και μόνο γι' αυτό - οφείλουμε να τους πούμε ΟΧΙ!



Επειδή, με τον αέρα και τη φόρα που έχουν πάρει από τους ντόπιους διαπλεκόμενους, έχουν το θράσος να επεμβαίνουν, σαν αφεντικά, σαν κυβερνήτες της Ελλάδας, στα εσωτερικά μας, οφείλουμε να τους πούμε ΟΧΙ!

ΟΧΙ στις απράδεκτες προτάσεις τους και ΟΧΙ στην καταστροφή των Ευρωπαϊκών Ιδεωδών, βάσει των οποίων ιδρύθηκε η Ε.Ο.Κ., μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.



Επειδή πιστεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πούμε ΟΧΙ στους υπονομευτές της!

Δεν ήμουν ποτέ, ούτε είμαι εγγεγραμμένη σε κόμματα. Δεν "ανήκω" σε καμμία παράταξη.



Εκπροσωπώ τον ανεξάρτητο κι ελεύθερο εαυτό μου, που αποτελεί ένα μικρό, ελάχιστο μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας και το ένα δεκάκις εκατομμυριοστό των Ελλήνων. Από αυτήν τη θέση, ψηφίζω ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.







Π.Κ.Β. 01/07/2015



© Πέγκυ Βάβαλη_2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου