Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΧΑΛΟ




Ό,τι δεν δηλώνεται, από κινητά και ακίνητα, στο τσιπρομνημονιακό Περιουσιολόγιο, θα κατάσχεται! Έλα, ελ-πήδα μας Αλέξη, να πάρεις της προγιαγιάς τα χρυσαφικά, το πορταίτο του παππού και τα οικογενειακά κειμήλια των συνεπών-άρα-ηλιθίων πολιτών, μιας και ποτέ δεν θ' αγγίξεις, ούτε εσύ, αγόρι κατ' εικόνα και ομοίωση των προκατόχων σου, τους μεγαλόσχημους και διεθνώς επώνυμους φοροφυγάδες κοκκινοδανειούχους, ανέμελους σε λίστες που ποτέ δεν θα φέρουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν κάνει φτερά από τον Κρατικό κουρβανά!



Ελ-πήδα και Σωτήρα μας, Αλεξούλη-Αντωνάκη-Γιωργάκη-Λουκά (Don't ask what your country can do for you, but what you can do for your country), που έκοψες δυο μήνες από τις συντάξεις, μειώνοντάς τις, παράνομα, πάνω από δέκα φορές, κλέβοντας τις εισφορές εργοδοτών κι εργαζομένων, μου το παίζεις και τσαντισμένος που δεν θα είναι πανευκολάκι η δραματική μείωση συντάξεων που σχεδίασες και θα περάσεις στη Βουλή με τον τσαμπουκά της παράδοσης της έδρας. Αριστερέ μου Δημοκράτη, καμάρι των πακόσμιων λυκοσυμμοριών!



Συνεχίζεις την φοροληστεία, ανερυθρίαστος ως προς τον λαό και απειλητικός στα βουλευτάκια-yesirάκια που σου απέμειναν, μετά τις εκλογές που έκανες για να διώξεις από τη Βουλή τους συνεπείς συριζαίους και να εκβιάζεις το ποσοστό του λαού που σε ξαναψήφισε πως ήξεραν τι σκατά ψήφιζαν. Όχι, δεν ήξεραν, γιατί τους ξαναξεγέλασες, όπως είχε ξεγελάσει και όσους σε είχαμε ψηφίσει τον Γενάρη.



Την Υγεία και την Παιδεία, συνέχισες να τις βιάζεις, ακολουθώντας και επισπεύδοντας τα βήματα των απραάδεκτων προκατόχων σου.



Την Κρατική Περιουσία εξακολουθείς να την ξεπουλάς, πιστός στην υπόσχεση παράδοσης της Ελλάδας και αποτελειώματος των Ελλήνων.

Το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, τα έκανες μπάχαλο, συνεχίζοντας το μπάχαλο των προκατόχων σου σε όλους τους τομείς διακυβέρνησης, υπάκουο αγόρι της δεκαεπταώρου απασχόλησης!



Έκανες και μερικές τούμπες, να χαρεί η γείτων τσαμπουκαλού χώρα, για φινάλε της εθνοκτόνας σου κακόγουστης παράστασης.



Όσο για την (λέμε τώρα) σύσκεψη των πέντε πολιτικών αρχηγών, ίσως και τεσσεράμισυ, έλα τώρα, σε κουβέντα να βρισκόμαστε με τον Π.τ.Δ., να περνάει η ώρα και τα αντισυνταγματικά μέτρα.



Αν περιμένεις να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας το τέλος, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Να δεις, που, όπου να’ναι, αρχίζει το πάρτι, από τα κάτω προς τα πάνω, αυτή τη φορά! Διότι, παραφράζοντας τον Λουκά, don’t ask what you can do to deliver your country to the global wolves, ask what your country’s People can do for our country. (Για την ακριβή μετάφραση, pls check with Euklides).



ΠΚΒ_ 29-11-2015






Κείμενο ©Πέγκυ Βάβαλη_29-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου