Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητό μου Ημερολόγιο: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Παρασκευή 28-01-2011

Αγαπητό μου Ημερολόγιο,

Σε προσφωνώ ακριβώς όπως η Άννα Φρανκ το δικό της, εντελώς εξεπίτηδες και καθόλου τυχαία! Εγκλωβισμένη στην κυβερνητική παραφροσύνη, την εντεινόμενη και επιδεινούμενη, εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες, από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και από τις αντιπολιτεύσεις των ιδίων κομμάτων, καθώς και του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΡΙΖΑ και γενικά της κατ’ ευφημισμόν προοδευτικής Αριστεράς και της, επίσης κατ’ ευφημισμόν, φιλελεύθερης ή ριζοσπαστικής ή άκρας, ή μέσης Δεξιάς. Κολοκύθια τούμπανα κι έξι αυγά Τουρκίας, ή ντόπια, ή άλλης προέλευσης, τι σημασία έχει, άλλωστε?

Δεν επιθυμώ, ούτε προτίθεμαι να είμαι politically correct! Η «πολιτική ορθότητα» είναι από τους πιο σιχαμένους και απεχθείς όρους που πέρασαν στην Κοινωνιολογία, μέσω της κίβδηλης παγκοσμιάζουσας Οικονομίας και πιο συγκεκριμένα, μέσω της εγκληματικής φάρας των «μάνατζερς», οι οποίοι αντικατέστησαν τους «διευθυντές» και τους «διοικητές». Όχι, δεν τους αντικατέστησαν! Τους ακύρωσαν, τους τσαλαπάτησαν, τους εξαφάνισαν, καταργώντας τις αληθινές έννοιες των λέξεων «διευθύνω» και «διοικώ», με τον ίδιο χυδαίο τρόπο που μετάλλαξαν τη σπουδαία έννοια «Οικονομία», σε κοντραμπαντιέρη των hedge funds.

Δεν είμαι politically correct! Διατηρώ το σύστημα ηθικών αξιών που διδάχθηκα από τους γονείς και κάποιους εμπνευσμένους δασκάλους. Υπήρξα τυχερή θυγατέρα δύο έντιμων γονέων και επιμελής μαθήτρια μερικών καλών δασκάλων. Αυτές τις αξίες μεταλαμπαδίζω στα παιδιά μου και στους φίλους τους, καταβάλλοντας μεγάλο ψυχικό κόπο, καθώς το κοινωνικό περιβάλλον είναι ανατρεπτικό και απορριπτικό των Βασικών Ανθρωπίνων Αρχών.
Έχοντας ξεκαθαρίσει τη θέση μου, προχωρώ στα σημερινά μας θέματα, ευάκουο ημερολόγιό μου.

Πες μου τώρα εσύ, πώς εκλαμβάνεις την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από τους «απεγνωσμένους» παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλίσει την Ελληνική Επικράτεια. 250 με 300 αλλοδαποί, οργάνωσαν την μετακόμισή τους από τα Χανιά της Κρήτης στην Αθήνα, απαιτώντας την άνευ όρων νομιμοποίηση της παραμονής και της εργασίας τους στη δεινοπαθούσα Ελλάδα. Δικαιώματα, δικαιώματα, δικαιώματα! Απαιτήσεις, απαιτήσεις, απαιτήσεις! Παραβιάσεις συνεχείς και απροκάλυπτες κάθε μορφής δικαίου από παντού, του Κράτους και της Δικαιοσύνης συμπεριλαμβανομένων, προερχόμενες και υποκινούμενες! Δεν καταλαβαίνω γιατί υποχρεούμαι, ως Ελληνίδα Πολίτις, να αναλάβω τη φιλοξενία της δράσης της απεργίας πείνας δεινοπαθούντων αλλοδαπών που εισήλθαν στη χώρα μου παράνομα και παραμένουν παράνομα εργαζόμενοι. Πόσο μού κοστίζει, όλο αυτό το show της Νομικής, των ενοικιασμένων από ιδιωτική εταιρεία πούλμαν, της κινητοποίησης των αστυνομικών δυνάμεων και της ενοικίασης ενός ανακαινισμένου υπέροχου διατηρητέου κτιρίου για τη μεταστέγαση της «απεργιακής εκδήλωσης» των εν λόγω μεταναστών και των συνεργών τους? Πόσο μού κοστίζει, εμένα, της φοροπληρώτριας Ελληνίδας, όλο αυτό το τσίρκο, σε χρήμα και σε χαμένες εργατο-ώρες? Κι εμένα μού αρέσει το εν λόγω κτίριο, το οποίο θα χαιρόμουν να μού παραχωρείτο, μαζί με τα μέσα μεταφοράς, για να δώσω δεξίωση για τα γενέθλιά μου, καλώντας όλους τους φίλους, τους συνεργάτες και τους γνωστούς μου! Θα κατέβω με τα παιδιά μου να καταλάβω έναν Πανεπιστημιακό χώρο και να κάνω απεργία πείνας, απαιτώντας τα παραπάνω, συν το catering, τον dj και μερικά ροκ συγκροτήματα, για να γίνει ένα αξέχαστο πάρτι!

Έχουμε τρελαθεί, εντελώς. Έχουμε ξεφύγει από κάθε λογική! Πόσο μας στοιχίζει το Πρωθυπουργικό ταξίδι στο Νταβός? Πόσοι παρατρεχάμενοι και γαπο-ευνοούμενοι τρώνε, πίνουν και κάνουν τα ψώνια τους και το ψώνιο τους στο Νταβός? Ενώ εγώ και πολλοί άλλοι συνεπείς πολίτες, ως νεόπτωχοι, μετράμε τα πακέτα τα μακαρόνια που ψωνίζουμε από το σούπερ μάρκετ και τις μπουκιές της οικογένειάς μας, η παρέα που μας κυβερνά και οι παρέες που την νομιμοποιούν να μας κυβερνά, πίνουν στην υγειά των κορόιδων τις σαμπάνιες, τις οποίες σίγουρα δεν ήξεραν στο χωριό τους. Να πηγαίνει, ο πρωθυπουργός και η παρέα του, μόνο όπου είναι ζωτικά απαραίτητο και να ταξιδεύουν στην τουριστική θέση και να μένουν σε φτηνά ενοικιαζόμενα δωμάτια, ή σε συγγενείς τους, όπως κάνω εγώ! Λεφτά υπάρχουν! Το ξέρω! Ξέρω και ποιοι τα υφάρπαξαν! Ξέρω και ποιοι τα νέμονται! Ξέρω και ποιοι ολιγώρησαν! Όλοι ξέρουμε! Γι’ αυτό τρελαίνομαι! Γιατί όλοι ξέρουμε πως όλοι ξέρουμε και ξεραινόμαστε και αφυδατώνεται ο εγκέφαλός μας από την πλασματική ανέχεια!

Πλασματική και εικονική και οφθαλμαπάτη, η δήθεν ανέχεια στη χώρα του «Λεφτά Υπάρχουν!». Ή σκέτη απάτη πονηρής χρήσης των αριθμών, των ψευδο-δεικτών και των Νόμων του Κράτους. Πόσο ακόμα θα αντέξω να ζω στο απόλυτο ψεύδος?

Α, δε σού είπα το καινούριο ανέκδοτο! Βρέθηκε μοναχός με περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις! Μαγκιά του! Το άλλο με τον Τοτό, είναι πως μόλις χειροτέρεψαν οι καιρικές συνθήκες, στον ένα Εθνικό δρόμο έγιναν κατολισθήσεις, σε αρκετά σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου έχει σταματήσει η διέλευση οχημάτων λόγω ακαταλληλότητας των δρόμων και πάει λέγοντας. Δε γελάς? Ούτε εγώ! Και για κατασκευή και συντήρηση των δρόμων φορολογούμαι και πληρώνω στην ώρα μου, όχι πια επειδή το επιθυμώ, αλλά επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! Δεν έχω επιλογή, γιατί αν δεν τους πληρώσω, θα χάσω το σπίτι μου, το οποίο είναι στο όνομά μου και όχι σε κάποια offshore company, δεν έχει πισίνα, ούτε ελικοδρόμιο στην ταράτσα, ενώ η αντικειμενική του αξία ορίζεται από τις ανάγκες του Υπουργείου Οικονομικών και καθόλου από τον υγιή εμπορικό κανόνα της προσφοράς και της ζήτησης.
Όσο για τα Εθνικά Σκάνδαλα, μέσω των οποίων άδειασαν τα Ταμεία του Κράτους και άλλαξε χέρια ο Εθνικός Πλούτος, εδώ και τριάντα χρόνια ή τα αγνοούν προκλητικά, ή τα επεξεργάζονται προκλητικότερα! Εκτός των πολυδιαφημισμένων Εθνικών Σκανδάλων, εδώ και αρκετές δεκαετίες, λαμβάνουν χώρα πλήθος σκανδαλωδών και παρανόμων ενεργειών σε βάρος του Ελληνικού Λαού και προς όφελος μιας διεφθαρμένης ολιγαρχίας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο, είμαι έξαλλη!


Ναι, αύριο είναι μια καινούρια μέρα, παμπόνηρη Σκάρλετ! Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει!

Π.Κ.Β.
28/01/2011


© Peggy Carajopoulou-Vavali 2011


Σημείωση: Τη φωτογραφία τη δανείστηκα, με ευχαριστίες, από το site "newsit.gr"

9 σχόλια:

  1. ωραιότατο ,κι απόλυτα εύστοχο Πέγγυ

    νασαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, Πάνο! Να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε το σωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ήταν για κλάματα, θα ήταν σίγουρα για γέλια. Οι τύποι είναι εντελώς θλιβεροί και επικίνδυνοι.
    Καλες μας αντοχες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές μας αντοχές και καλά ξεμπερδέματα από αυτούς που βάλαμς στο σβέρκο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός που συμφωνώ...κάνω και διάγνωση : έχεις προσβληθεί κι εσύ με τον ιό της αυτονοητο-ίτιδας!!! Καταγράφεις τα τεκταινόμενα με την κοινή λογική ματιά φιλτράροντάς τα μέσα από τις αρχές σου.
    Αυτό θα σε φέρει σε αντίθεση με την ιδεοληψία, την αγκύλωση εγκεφάλων και απόψεων και την σκόπιμη διαστρέβλωση των γεγονότων για το παρασιτικό μεροκαματάκι των λαμόγιων. Μην νομίσεις ότι είσαι άρρωστη και μην ακολουθήσεις καμιά θεραπεία. Ελπίζω να αξιωθούμε να ζήσουμε κι οι δυό την επανάσταση του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ελπίζουμε και φιλοδοξούμε και το προσπαθούμε, καλέ μου digimaster, να βιώσουμε την εύημερη κοινωνία του αυτονόητου! Καθείς εφ' ω ετάχθη, φίλε μου,... και συν Αθηνά και χείρα κίνει... Οπότε, ας αρχίσουμε περνάμε από τα ευχολόγια στην υλοποίηση υγειών στόχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεγκουλίνι, τα εκατομμύρια του μοναχού ήταν 2,5...Κατά τα λοιπά δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τι...

    ΥΓ: Μα κι εσύ...ούτε μια πισίνα, ένα ελικοδρόμιο, μια έπαυλη , ένα cottage, έναν μπάτλερ...Τόσα χρόνια businesswoman κι ούτε μια εγγραφή σε off shore!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο, Αρετούλα μου! Τα ευλογημένα ήταν 2,5 εκατομμυριάκια... Χαίρομαι, που συμφωνούμε... όχι ότι εκπλήσσομαι, απλά χαίρομαι άλλη μια φορά!... Όσο για το απαράδεκτο της απίσινης, ανελικοδρόμιας και αμπατλερικής κατοικίας μου, άσε, μη μου το θυμίζεις, είναι σκέτη δυστυχία... κατάντια... ωδύνη... αισχύνη...
    Σε φιλώ, πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή