Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ



Αυτό το καθεβραδινό ραντεβού, βρέξει-χιονίσει, στην Πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη, που έχει από πάνω της τη Βουλή των Ελλήνων κι από κάτω της την Πλατεία Συντάγματος και το Μετρό, το οποίο έχει από κάτω του την Αρχαία Πόλη των Αθηνών, ξεκίνησε με ξεκάθαρη πρόθεση, από «διαδικτυακούς φίλους» οι οποίοι αρχίζουμε να συγχρωτιζόμαστε, να συνεννοούμαστε, να συνεργαζόμαστε και να συνηθιζόμαστε.

Το ίδιο συμβαίνει, από χτες, στις περισσότερες κεντρικές πλατείες των Ελληνικών πόλεων την ίδια ώρα κάθε απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ, νωρίς το επόμενο πρωί.


Θα συνεχιστεί αυτή δράση και θα φέρει καρπούς. Τα καφενειακά, καναπεδικά και ιντερνετικά ευχολόγια, θα υλοποιηθούν σε επιθυμητά αποτελέσματα.

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, η οποία προκύπτει από την διατύπωσή του. Τη σαφή και πλήρη διατύπωσή του.

Θα στερηθούμε ώρες ύπνου. Θα κερδίσουμε σε ποιότητα ονείρων.

Θα σταθούμε για πολλές ώρες όρθιοι ώστε να ορθοποδήσουμε.

Ο κύριος «Κανένας», το καλπάζον ποσοστό στις πανάκριβες μετρήσεις των στατιστικολόγων της κοινής γνώμης, αποκτά φωνή βροντερή και υπόσταση μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα.


Ο κύριος Κανένας δεν πηγαίνει στην Πλατεία για να ταΐσει τα περιστέρια. Ο κύριος Κανένας διδάσκεται υπερεντατικά μαθήματα Αγωγής του Πολίτη. Μάθημα υποχρεωτικό, με αυστηρότατες Πανελλήνιες  Εξετάσεις που διαθέτουν σαν βαθμολογία το μηδέν ή το άριστα.

Π.Κ.Β. 26/05/2011


©Πέγκυ Καρατζοπούλου-Βάβαλη_26-05-2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου